Master Lingua


Ποιοι είμαστε!

Τα MasterLingua-Alternative teaching-Real Learning είναι ένα σύγχρονο κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών στη Νίκαια, το οποίο συνδυάζει καινοτόμες και αποτελεσματικές μεθόδους μάθησης με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τα μαθήματα είναι με τέτοιο τρόπο οργανωμένα και σχεδιασμένα, ώστε να επιτευχθεί η επιτυχία των μαθητών στο μισό χρόνο!

H εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών, με πολύχρονη διδακτική πείρα που διαθέτει η σχολή μας, το πλούσιο συγγραφικό έργο και οι συνεχείς μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις μας καθιστούν ειδικούς στην προετοιμασία Proficiency.

Η MasterLingua έχει βραβευθεί από το HAU, (Hellenic American Union) επίσημο εξεταστικό φορέα Michigan Proficiency, για τη συνεισφορά της στη διάδοση της Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Στο πρότυπο σχολείο ξένων γλωσσών Μasterlingua Αlternative σας βοηθούν να επιλέξετε τη γλώσσα που θα σπουδάσετε για να έχετε τις καλύτερες προοπτικές στην καριέρα σας και σας εξασφαλίζουν αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ πτυχία.

Αξιοποιήστε τον χρόνο σας και εξασφαλίστε το μέλλον σας τώρα.

Διευθύντρια Σπουδών – Εύη Μπούμπουλη
Υποδιευθύντρια Σπουδών – Ελευθερία Παπαλεξανδροπούλου
Οι Top 10 Λόγοι για να επιλέξτε τα κέντρα ξένων γλωσσών Masterlingua!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε τα Masterlingua ως το σχολείο εκμάθησης ξένων γλωσσών που σας ταιριάζει.

 • Παράδοση

  κερδίζουμε την εμπιστοσύνη

  Διδάσκοντας ξένες γλώσσες από το 1990, έχουμε κερδίσει και καθημερινά κερδίζουμε την εμπιστοσύνη γονιών και μαθητών εδώ και 25 χρόνια!

 • Κλίμα οικειότητας σε ένα φιλικό περιβάλλον

  νοιαζόμαστε για εσάς

  Στα κέντρα Ξένων Γλωσσών Masterlingua νοιαζόμαστε για εσάς. Εδώ δεν θα χαθείτε μέσα στο πλήθος. Μικρά τμήματα διαμορφωμένα έτσι ώστε να δίνεται προσοχή στον καθένα προσωπικά και στις ιδιαιτερότητες του μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον μάθησης.

 • Έμπειροι και μεταδοτικοί καθηγητές

  πολυετή εμπειρία

  Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι άριστοι ομιλητές της αγγλικής γλώσσας, με εκτεταμένη και πολυετή εμπειρία σε αγγλικά σχολεία. Εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα και με νέες καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, θα δημιουργήσουν για εσάς τις βάσεις ενός δημιουργικού και αποδοτικού μαθήματος.

 • Ξεχωριστές Μέθοδοι Διδασκαλίας

  Η διαδικασία είναι μαθητοκεντρική

  Η διαδικασία της μάθησης στα εκπαιδευτήρια Masterlingua είναι μαθητοκεντρική, με επίκεντρο τις ανάγκες σας.
  Ομαδοσυνεργατική μάθηση: Είμαστε το πρώτο φροντιστήριο στη Νίκαια, που κατήργησε τα μαθητικά θρανία και τα πολυμελή τμήματα διδασκαλίας. Τα θρανία έχουν αντικατασταθεί με τραπέζι διδασκαλίας, γύρω από το οποίο δάσκαλος και μαθητές αισθάνονται σαν ομάδα.
  Διδασκαλία στην διδασκόμενη γλώσσα: Οι υψηλά καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί μας προσπαθούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος να συνομιλούν με τους μαθητές στην διδασκόμενη γλώσσα, ακόμη και στα επίπεδα αρχαρίων, με απώτερο σκοπό την άμεση εξοικείωση με την ξένη γλώσσα και την συστηματική εξάσκηση των ικανοτήτων της κατανόησης και ομιλίας.
  Χρήση διαδραστικών μέσων: Μετά από συνεχείς έρευνες στον χώρο της εκπαίδευσης, εφαρμόζουμε το δικό μας ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα με την χρήση των τελευταίων τεχνολογικών μέσων (διαδραστικοί πίνακες, βίντεο, παιχνίδια) που επιτρέπουν την αποτελεσματική εμπέδωση από την πλευρά των μαθητών, οι οποίοι παραμένουν ενεργοί σε όλη τη διάρκεια ενός δυναμικού μαθήματος

 • Βρείτε με ασφάλεια το επίπεδό σας

  αυτόματη κατάταξη

  Τα εκπαιδευτήρια Masterlingua δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο κατατακτήριο τεστ με βάση τα προγράμματα διδασκαλίας του σχολείου, ώστε ο μαθητής να ενταχθεί με ασφάλεια στο τμήμα που πρέπει να βρίσκεται. Το ηλεκτρονικό αυτό τεστ παρέχει δύο επίπεδα δυσκολίας και αυτόματη κατάταξη ανάλογα με το επίπεδο γλωσσομάθειας.

 • Πτυχίο για όλους στο μισό χρόνο

  εντατικά προγράμματα

  Προσφέρουμε εντατικά προγράμματα σπουδών για όλες τις ηλικίες με στόχο την ταχεία εκμάθηση γλωσσών. Ενδεικτικά παρέχουμε 4 διαφορετικά επίπεδα εντατικών Αγγλικών. PROFICIENCY σε 4 χρόνια για όλους τους αρχαρίους και σε μόλις ένα χρόνο για όσους βρίσκονται σε επίπεδο LOWER.

 • Πανεπιστημιακή Προετοιμασία

  Πανεπιστήμια του εξωτερικού

  Η Masterlingua αποτελεί τον καλύτερο βοηθό και συνοδοιπόρο σας προς κάθε μελλοντική κατεύθυνση! Προετοιμασία για όσους επιθυμούν αγγλόφωνες σπουδές στο εξωτερικό και Πανεπιστημιακή Παροχή συμβουλών για εξασφάλιση θέσης στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
  http://www.epimorphosi.gr/

 • Μαθητικές δραστηριότητες

  μαθητικές δραστηριότητες

  Οι μαθητικές δραστηριότητες που διοργανώνουμε είναι ο ιδανικός τρόπος να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας έξω από την τάξη :

   • Περιηγήσεις με τα πόδια στην Αθήνα
   • Ημέρες προβολής ταινιών με σχολιασμό και κριτική στην αγγλική γλώσσα
   • Κάθε εξάμηνο εκδρομές και ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης
 • Δίνουμε αξία στα χρήματά σας

  δεν είστε ένας αριθμός

  Για εμάς δεν είστε ένας αριθμός. Θα διαπιστώσετε ότι η επιλογή των κέντρων ξένων γλωσσών Masterlingua ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών! Με τις μικρές, διαπιστευμένες τάξεις μας, τους έμπειρους καθηγητές, την κεντρική τοποθεσία μας δίνουμε την αξία που πρέπει στα χρήματά σας.

 • Πακέτα Προσφορών

  ποιοτικές υπηρεσίες

  Πιστεύουμε ότι η παροχή γνώσης δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά συνδεδεμένη με κάποιο υψηλό οικονομικό τίμημα, γι΄αυτό σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και προσφορές, ταυτόχρονα με τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες μας. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις προσφορές μας δείτε εδώ